Friday, November 12, 2010

AMUK KERANA YURAN UNIVERSITI MAHAL

sape yang mengamuk ni???

ok2..

lets start the story

kejadian ni berlaku kt London di mana...

student2 kt London membantah kenaikan yuran yang amat tidak berpatutan...

3 kali ganda dr yuran asal...9,000 pound (RM 44,901)...yuran universiti boleh beli kereta..hahahahaa....

apa nak jadi la...

kenapa di naikkan yuran sebegitu rupa???

fact: 
 
Kerajaan Britain kini merancang untuk menaikkan yuran universiti dan memotong perbelanjaan universiti bagi mengurangkan perbelanjaan awam sebagai langkah mengurangkan bajet defisit. - Agensi
tetapi amat melampaukan????betol tak..

nasib baik la di Malaysia yuran die amat berpatutan..

lebih2 lagu UiTM...hahhaa..puji Uni sendiri lak...

aku just spent less than RM 1000 per year untuk yuran...ape tak nyer...untuk satu sem aku hny bayar RM 4++ je


FACT JUGAK 
NK PRINT SCREEN SBG BUKTI


NOTE: 20094 mahal seket coz 1st dftr...hehehhee..kene byr lbh la....pas 2 bru la less than RM 500

Diploma in UiTM
Degree pon UiTM
next: Master pon Uitm..........
UiTM di hatiku....


kalo Uni lain...myb more than that...
kwn aku ckp ad yg spent more than RM 1000 untuk yuran..

any fact about yuran...how much u spent for it...

boley la share kt sini....
untuk panduan kita bersama...

No comments:

Post a Comment