Tuesday, November 2, 2010

KENAPA HARUSSSSSS !!!!!!

 BILA CINTA INI TAK LAGI BERMAKNA.....

YANG AKU RASA KINI HANYA LA NESTAPA

DI TINGGALKAN CINTA MASA LALU







ermmm....susah sngt ke nk faham aku...

aku rasa aku ni da cukup simple...hahhaa...( bg pompuan jer)

tp bg llaki...aku ni mmg jenih yg susah nk wat kiro..

apo x nyer...

ader la sorg budak ni nk tackle aku...hahaha...ape yg aku ader aku pon xtau..

1st mmg aku tolak coz xnk la nk menkan perasaan dier kan...

then, my sis suh aku accpt...so, aku accpt la..

pas accpt..aku pon meletakkan syrt2 nyer..

cm biase la aku...aku dan syrt2 xleh d pisahkan....

my rule is no 1....hehehe..

ape syrt2 nyer ialah.............:-

3 bakul ati ayam hutan...

4 bakul hati cacing

hahahhaa...mamposss nk mencariiii......

ok2..berbalik kepada tajuk asl...

syarat2nyerr ialah.....jeng3.......


1 .xleh pnggl perkataan manje cm syg, ayg,honey, madu, awek , chenta  dan sebagainyer...ahakzz.. .lugaassssss...buke luga sngt pon..not ready yet..berat lidahh

2.aku xsuker nk webcam ngn org yg aku xkenal...(pemalu la konon)...tp mmg aku xsuker webcam pon xcept  wif my beshh friend...Ema..

3.jgn call aku slpas kol 12.00 am ( gngu tidor)

4.jgn konkong aku

5.jgn bnyk soal

6. xleh msuk cmpur hal aku..coz aku adlah aku....hahahhahaa



p/s : cian kt pakwe aku coz dpt awek cm aku...hahhaaa..nk wat cm ner...rules  ttp rules...kalo berani datang la....muahahhahahahaaa.....
mlas nk ckp...coz rules akn tiba2 terjadi.....

sape yg boley sabar...ermm..boley la.....

bukan ape..just nk menduga jer..

tp rmai yg da xthan d saat awl2..

rule ni aku akn jelas kan awl2..depend pada yg empunyer badan la..

mase awl2 ni mmg la ckp sumer boley, then akhir2...ermm...hampehhh..

g2 la yg aku jmpe smpai aku da nek boring da nk chenta ni..
hangat2 tahik ayam..

ngn yg ni...brape lame la dier akn tahan...kalo more than 2 month da kira bagus...tp kalo d ikutkan yag ex2 aku dulu...less than 3 month...so...aku nk tggu dan lihat je la....

cinta xkan datang kalo tidak dicari ( setuju ngn ayt ni coz bila nk bechennta..xder yg nk lak)
cinta xkan dtg kalo tidak memberi ( g beli ikan kt pasar kalo xdpt) hahahhahaha

suker suki aku jer nk uji owg..nati kalo owg uji aku..mula la nk melenting...(egois) lalalalallala...

ah...kalo da xsuker tinggl je la..susah ape..ader aku kesah (wowo....belagakk gilerr ayt)

erm...tp g2 la...aku sbnrnye belom ready ag nk becinta kembali coz xder sape

yg leh pham jiwa aku melainkan diri nyerr yg sorang itu..yg sebelom2 ini hny 

lah sndaran hati..coz nk lupakan yg lame cri yg baru..last2 xleh lupe ugak yg

lamee.....ermm..nk wat gane..myb Tuhan belom bukan pintu at aku ag nk 

bersama org ygg betoi2 leh trima aku seadanyerrrrrr......lalalalallalalalaa.....

No comments:

Post a Comment