Wednesday, January 26, 2011

FOOTBALL ALWAYS IN MY HEART

 p/s : pesanan penaja sebelom membaca....entry ini mengandungi unsur kenegerian..to sape2 yang x suker sila jangan baca...coz sayer sokong KELANTAN the REDWARRIORS...segala kenyataan adalah tanggungjawab saya sebagi admin blog ini...
.
lagi 5 hari...musim Liga Malaysia akan bermula...

yeaaahhhh....shukerrr dan teramat shukerrrr....

even da tak dapat melangkah kaki ke stadium keramat...tapi aku still bagi sokongan padu dari rumah....yeyeahhhhhh..

aku ader lah penyokong....THE REDWARRORS..

tp....kesedihan tetap melanda...

ape tak nyer....mase ni la macam- macam benda nak jadi..

kesian kt Tan Sri...mesti tengah pening kepala nk pikir..

kalo di dada2 akhbar ari ni...ader mcm2 citer...

ader yang sudah lega...ader yang tengah pening kepala....

sebagai contoh akhbar Kosmo ari ni...

part yang aku paling suker adalah berita sukan....especially tentang REDWARRIORS

1st:BEBAS.....tajuk berita untuk bekas tunggak Kelantan, boley di katakan bagus..and yang paling penting..player yang aku paling suker iaitu Indra Putra, Farhan dan juga defender yang bagus Azizi Mat Rose sudah confirm menjadi milik T-Team...huh...nati pening la aku nk sokong yang mane satu...sokong dua2 ok x??hehehheheee....Azidan sudah sah menyarung jersi Selangor..so, mereka sudah bebas dari segala kontroversi. hope they all leh success ngn team baru...

2nd topic adelah Kelantan Dalam Bahaya....tajuk yang menakutkan ni...memang bahaya pown...kalo KAFA x dapat nk cri coach, myb Kelantan di singkir dari Merebut Piala Sumbangsih pada 29th Jan ini.....owhhh no..ini x boley jadi...Sathia di gantung dan sekarang KAFA cuba untuk mendapat Azraai tp masalah sekarang aderlah isu antara FAM dan Azraai...hope dapat d selesaikan dengan cara yang elok...if Azrai dapat ke Kelantan...WELCOME TO KELANTAN COACH AZRAAI and to ex-coach SATHIA...you still our HERO.

3rd topic aderlah: The Redwarriors akur keputusan FAM...sini satu jer nk komen....ape2 keputusan pown..kene terima..nk buat cam ner..hidup mesti di teruskan..and kiter perlu buktikan bahawa kite tetap juara...yeaahhh.....just beat it..just face it..

The Red Warriors akur keputusan FAM


KHAIRUL FAHMI menerima insentif daripada Nik Aziz sambil diperhatikan Annuar (dua dari kanan) dan Abdul Fatah (kiri).


and lastly : Sathia akan buat rayuan....."TIDAK KENA PADA MASANYA". itu luahan B.Sathianathan...mmg x kena masa pon...time ni la nk buat isu penggantungan...nape x buat masa pas piala Mesia ari 2...pening2...entah la belalang bapak pon tak tau...FAM yang berkuasa dalam arena Bola sepak Malaysia. hope our coach bersabar yea..6 month kejap je bagi orang biasa tapi bagi coach...ia bagai 6 tahun...so...KELANTAN still no 1...hehehhee..



souces: kosmo online

No comments:

Post a Comment