Sunday, March 20, 2011

KELANTAN MENANG BERGAYA

suker2........

kelantan da menang..nanti bulan 5 ni akan jumpe ngn Selangor...
huh...kene booking tiket awl2...tkott kehabisan tiket..
bukan pe kalo kat Kelantan ni..awl2 ag da sold out..
erm..sepanjang game yang menarik..
aku dapat rasakan semalam lah yang paling okehh...
kerana...barisan elok jer..xder berebut2...
tp frust jugak ngn segelintir penyokong especially lelaki yang masih muda mudi..
dengan selamba rock nyer mintak nk potong depan...
huh..kalo pak cik @ pompuan xkisah la....
ni depan aku n geng yang pompuan..malu la seket..
kami pompuan pom beratur ape...hehehehehhee....

ape2 pown..syabas dan tahniah buat pasukan The Redwarriors kerana berjaya membenam Felda United even ngn ref yang nmpak berat sebelah...tp nk wat cm ner..keputusan ref mmg tidak boley d pertikaikan..

thanx to Apex dan si honey manny dier Elia  coz trun jmpe kami even sedikit injured...n tnhx to kawan2 ako Anas, Nadwa, Yana, Pendy, Abe Zul coz together2 tgok bola...hehehehhhe

jom...tgok aksi2 kami yang berjaya di snap....




n the geng



berjaya jugak jumpa apex....


hahahahaa....duk men gapo alik blake apek...tekooo....kikikikiki


 hahahhaa..baru ku sedar bahawa..aku bukan la tnggi sangat....


yeyeahh....bukti bersama Elia...spoting and chantekk...xsame dalam gambar...hope dieorang cepat2 kawenn....


p/s: separuh akhir bertemu Selangor.....kene datang jugak....kegilaan semakin terserlah...

5 comments:

  1. blh la tu pahni ejaz jumpe cik abam bad..haha!

    ReplyDelete
  2. adess sedak ohh dio jupo apex,...

    ReplyDelete
  3. hahahhaa....lin kene ejas jupe abam bad

    ReplyDelete
  4. wakkakaka..opsss....pio ehh hok napok skerat 2...buke anah ko...

    ReplyDelete
  5. harap2 pasukan kelantan akan pergi jauh dan mengekalkan juara yang mereka miliki tahun lepas.
    apa2 pun mutu bolasepak kita pun sudah meningkat dan meningkat...
    lain kali bawak bodyguard bila beli tiket... :-)

    Blog No 255 - blogcomment 2

    ReplyDelete