Wednesday, March 2, 2011

N9 TEWAS di tangan Juara Piala Malaysia

Gud morning readers......

pagi2 aku da heppy coz Kelantan menang semalam...

tgok tajuk yang aku highlight aderlahhhhh    N9 TEWAS....yang perlu di highlight aderlah TEWAS...

jom kite lihat sape yang tewass....

mereka yang tewas semalam ader lah......

N9 dan T-Team.....

Kedah pon turut mengalami nasib yang same (owhh tidakk.......)

back to main story.....
aku dgr2 citer....tiket awl2 ag da sold out...and after zohor kafa terpaksa mengeluarkan tiket extra bagi memenuhi permintaan yang melambung....

mmg aku da menjangkan bahawa stdium akn dilimpahi oleh penyokong Redwarriors...penjuru longkang akan dipenuhi dan tangga2 pon akan menjadi saksi kepadatan penyokong Ultras.

frust jugak la coz x dpt pergi...tp ader baiknye coz cnfirm lah stadium akan menjadi seperti ikan sardin...kesian lak kpd penyokong yang terpaksa berhimpit especially kepada golongan wanita dan jugak kaum bapa yang bawa isteri dan jugak anak....kesian kt anak 2...then, golongan lelaki ader yang cuba ambik kesempatan..ni bukan rekaan tp kenyataan...sometimes pompuan ni...jngn la pegi ngn mmber pompuan jer..kene bawak guy jugak..nk elak korang kene totttttttt.......(segelintir je yang nakal ni....ader yang baik dan siap hormat kat pompuan...sbg contoh game n9 vs Kelantan after raya last year...they all siap bg peluang ag kat aku dan kawan aku ni masuk dulu...coz we all kan pompuan...hehehe..suker sngt...thnx kt abang2 yang baik at)

la...dah panjang aku melalut rupenyer.....tp 2 lah kenyataan yang aku nk share ngn korang....

ok2....jaringan gol semalam di sempurnakan oleh S.Chanturu (pakcik2 d stadium pnggl dier cencaru...lawak2) dan jugak Mat Yo (Shahrul Idhlan)...

lain-lain vanue:-

pencabar terdekat, perak sekadar seri 1-1 dengan skuad Harimau Muda A

Pahang seri 2-2 dengan Sabah

Felda United menang ke atas T-Team 3-0

Perlis seri 0-0 dengan Kuala Lumpur

Selangor menang 2-0 keatas Kedah

kelantan masih lagi memimpin liga dengan 14 mata diikuti Perak dengan 12 mata...Terengganu, Selangor dan Felda United berkongsi mata yang sama dengan 11 mata...

Jom kite layan gol kemenangan kelantan semalam:-




Main Sources:-

3 comments:

  1. yeayyyy..bleh tido leno male...
    male baru nie rugi keh seri nga kedoh..
    piya la nim..nok keno kok palo..ehehehe

    ReplyDelete
  2. kah kah kah..nop leburkan klate kunun..

    ReplyDelete
  3. buwee piyaaaaaaaa...hahahaha 2 3 game dh brona..
    kari ore nk sponso tiket astaka bena,x sey g lg..hahaha

    ReplyDelete