Wednesday, May 4, 2011

BERITA BOLA

Rasanya dah lama aku x berblogging pasal bola kan???

so kat sini aku just nk highlight kan keputasan game yang semalam jer.....

kalo dalam paper kosmo ai ni.....

xdeer story sal Kelantan....tp ader sal Selangor...so aku bedal la jugak....

selangor berjaya membenam kuala Lumpur 3-1.....
ape yang aku paling suke aderlah........
my guy ( inchik Shafiq Rahim) .......oppssss....sorry yer akak dier...tompang jerr....
he's not my guy....but i really like him so much.....kalo xcaye...try scroll smpai bawah.....
ader x gmbau dierr......hehehehehhee...

inchik Shafiq Rahim or encik Ronaldinho Malaysia (aku je pndai2 letak okeh.xder kaitan ngn mane2 pihak) berjaya menyumbangkan 1 gol.

di lain-lain vanue:-

Kelantan (1)- Johor (0)
Terengganu (3)- Perlis (1)
Kedah (1) - Sabah (1)
N9 (3) - Perak (1)
Pahang (0) -Felda United (0)

Kelantan dan Selangor berkongsi mata tetapi Kelantan berjaya menguasai kembali Liga dengan berkelebihan jaringan Gol.

No comments:

Post a Comment