Friday, July 29, 2011

HOT STORY about APEX & ELIA

ini adalah isu yang hangat di perkatan sekarang....


kalo korang xpercaya....cerrr try google about this....
type la pe2 yang korang rasa sesuai....


aku menulis entry ni kerana ada rasa terpanggil untuk meluahkan kata hati aku sendiri...
mlas nk komen d entry orang len...
so...muncul la entry ni...


kalo korang baca ni mana2 entry yang korang search di google....
mcm2 yang boley korang baca....hadamkan sepertimna kamoo menghadam nasik...hahhahaaa.....joking...
ader yang positive spt beri moral support and ad jugak yg mengeji....yg mengeji korang cari la sendiri...

apa yang aku nak ulas di sini adalah.............
especially bagi yang mengutuk.....
biarlah apa yang Elia nk hebohkan dalam blog or wall Fb die.....
yang korang kecoh 2 pe hal.......
setiap individu ada hak mereka masing2...and bagi yang meluat or entah apa2 ag kan....
block or jngn bukak lagi apa2 yang berkenaan dengan Elia...
jadi...xlh sakit hati kan.....
ni...dah la mengeji....gatal2 pulak nk skodeng cari info...
dari korang mengeji...baik lah doakan yang terbaik untuk mereka....

and bagi yang beri komen yang positive, hope Elia dapat fikir2kan lah....jgn semakkan benda yang xpenting....better focus pada studykan......if jodoh kamu dengan Apex, setinggi mana die terbang pown....last2 balik ngn kamu jugak.....better jangan post about your personal problem ngn apex coz myb ader yang akan ambik kesempatan @ myb ini jugak akan menjatuhkan maruah kamu....org ke 3 yang cuba meruntuhkan hubungan kamu akan suka ria...
bincang leklok...ibu bapa penting dalam hubungan akan tetapi....kalo asyik g tau kat parents about ur problem, kdg2 naik rimas jugak lelaki ni....so.........selagi kamu boleh sabar and boleh handle....handle leklok k....

p/s : yang mana kutuk 2....better cermin diri sendiri dulu.....coz...kita ni manusia...no body perfect...sebelum kena kat atas batang hidung sendiri..suka suki la mengata...dan kene kat diri sendiri....serve ur right la.....ingtlah....zaman sekarang........Allah will pay cash.....kat atas dunia dah dapat....better doakan mereka....


1 comment:

  1. smoge diorg dpt cari jalan pnyelesaian yg trbaik

    ReplyDelete