Sunday, July 10, 2011

PENANTIAN ADALAH SUATU PENYEKSAAN

wow.....tajuk....sangat hebat.....

penantian adalah satu penyeksaan...

ni kes mengalahkan Farah Anuar...ala pengacara nasi lemak kopi 0 yang bakal kahwin 15th ni...
ni bukan kes artis2 seperti mana dalam Melodi, Fuhh mahupun Galeksi..

kisah ni tidak lah sehangat kisah Neelofa dengan Fazura ataupun Fasha Sandha, Aaron Aziz, pemenang2 Raja Lawak mahupun AF 9......(semua ni tiada kaitan langsung..hanya nk upkan trafic jer)

even suara ku tidak selantang juara mentor iaitu Salma..anak didik Erra Fazira....tidak selunak Shiha dan tidak se rock Iqa....namun aku nak jugakk berteriakkkkk

okeh...back to the main story...

ape yang nak aku luahkan adalah......"BILE RESULT MBA NK KUAR NI"?????

confirm....dari yang berdebau...makin berdebau....

mengikut kata asalnya...sepatotnya...result kuar ari ni....10th July....tapi biler aku on ari ni....tup..tup...kuar 12 July....

hadoi....makin tak keruan aku....di hospital pon kepala ligat berfikir dan berdoa...mintak2 aku tergolong dalam golongan the luck person...

so...kepada mereka yang masih mencari@ menanti result MBA especially to UiTM student....

korang bolehla layari laman web ini:-



or melalui facebook:-

No comments:

Post a Comment