Tuesday, July 5, 2011

SALAH SIAPA

assalamualaikum buat semua readers

hari ni, di pagi2 ari...mula lah aku ingin membebel...

bout this msj yang da lama aku simpan...

mesti korang pernah dapat mesej sebegini rupakan.... (lihat pic di bawah)

kadang2 tergerak jugak ati ini untuk tekan bukan reply......hehehehhee......

dan jugak tekan butang send...maka terjadi lah msj yang berbunyi begini......."Oii Gilo Ko?", "Mengong", "Lahanad", "Sial" dan sebagainya

akan tetapi....berapa ramaikah yang buat dan berapa ramai yang terima????

korang tegoklah sendiri dan buat penilaian









 apa yang memalukan adalah nama ESAH????muslimkah dia..kadang2 bermacam2 lagi nama yang boleh di katakan sebagai orang Islam tapi xtau la kot2 nama je tetepi status sebenar hanya tuhan yang tahu...tidak malukah anda sebagai seorang muslim berbuat sedemikian rupa...even aku x la bagus sangat namun aku amat berharap agar pihak komunikasi segera mengambil tindakan yang sewajarnya agar benda ini tidak berleluasa.. sekiranya anak2 muda yang bakal mewaris negara men"download" gmbar @video sebegini, maka...banyak lah kejadian social yang berlaku. justeru itu di harap agar Telco tidak "menjual" no phone kami sebagai user demi mengaut keutungun dan kejadian buruk makin berleluasa.

p/s: semoga ada pihak sanggup mengambil tindakan tegas terhadap mesej2 yang mengarut ini

No comments:

Post a Comment