Tuesday, September 6, 2011

HOMEMADE CHOCOLATE-NEW BUSINESS

salam buat readers


malam ni rasa nak buat entry sal coklat...


ladies2 di luar sana mesti sukakan coklat....
dan bagi yang diet 2.....korang masih lagi boleh menikmati coklat..
tp dalam kuantiti yang sedikit la...
bab kata orang just rasa....hehehehhehee


kalo search kat internet sekarang ni...
dah ramai yang bukak business coklat ni....
i mean coklat yang homemade...
bagus lah....sekarang malaysia pon dah kuarkan coklat sendiri...
even masih ramai yang menggilai coklat dari oversea....


so far aku belom la lagi rasa bagaimana kesedepan coklat homemade ni....
tapi kalo mengikut belog yang aku baca ni.....
cam best jugak business ni kan....


kepada sape2 yang berminat...
korang boleylah lawat belog2 yang aku telah terjah ni....


http://nuarinchocolate.blogspot.com
http://qistinachocolatehouse.blogspot.com/
http://nyumnyumchoc.blogspot.com/
http://trulychocs.blogspot.com/

di bawah ni ader contoh2 coklat milik trulychocs..sngt cantik dan menarik.... sila jenguk la belog mereka or just google

kalo nak tau cam ner nak wat choc sila la lawat belog ni :-

http://vanillaessen.blogspot.com


credit to : trulychoc for the pic

p/s : sori ambek gmbar without permission

No comments:

Post a Comment