Saturday, October 1, 2011

FLIGHT vs KEJE

alhamdulillah....

sekarang aku masih lagi mempunyai masa untuk mengHUPDATEkan belog ni...
and....myb pada masa2 hadapan....mungkin Belog ini akan jarang di Update....
di sebabkan oleh....
Bimzi dengan Keje + xbawak leptop....huhuuuhuhuh...

skrg ni aku nk story sket sal tjuk entry yg kat atas 2...

"FLIGHT" bukan FIGHT okeh.....
wow....lets begin dengan story yang seram ni.........
Flight merupakan seekor burung yang besar dan boley terbang.......cepat sampai....tapi bukan sejenis Ular Sawa yang kenyang....a.k.a Bus.....ayoyoyoyo....dah poyo lak bunyi.....kikikikikiki

Flight vs Keje....faham tak........
owhhh....bukan.....
bukan aku dapat jadi peramugari....hahahhaa...kalo aku jadi pramugari...confirm la bankrupt syarikat yang ambik aku keje........

ok...meh nk citer....
aku baru je dapat keje sbg seorang trainee di salah sebuah empayar perniagaan yang agak besar..
and aku akan start keje pada 4th October ni.....
my company pulak provide transport for their staff......Flight ticket....mula2 aku menolak....then....lepas pkir panjang...bile ag nk try naik flight...hehehehe....
sebelom ni...just skodeng kapal terbang turun dan naik di airport je....(port yang paling syok + makan colek...mmg terbaik)

agak pening la jugak nk prepare kan....n aku gali punya gali....then dapat jugak la sket2 info......
cam ne nak book...(utk aku...compny yg booking),apa yang harus bawa, bila kene smpai, bape kg brg leh bawa...and so on......baca punya bace...quit tkut jugak la...coz kalo lmbt mmg xleh nk naik...jem.....

so...aku harap pada sape2 yang 1st time nk terbang ni (bajet pramugari) sila gali info sebanyak mungkin....

No comments:

Post a Comment