Thursday, February 9, 2012

BANGANG PUNYE BANK!!!!!!!!!

entry ni maybe agak bangang cket...

aku just nk meluahkan rasa terkilan terhadap sebuah bank ni...

oppsss......apahal ngn bank???wajar ke bank di persalahkan....

ayyak...xkn la coz bank xleh nk bercakap...hahahaha....L.O.L

so conclusion dier....salahkan prosedur dan jugak staff yang tahap gaban POYO....(edisi cam nk hentak je laju2)

the story is begin...

aku dengan muka yang sempoi...melangkah ke sebuah bank yang agak fames....fames ke??maybe la...di salah sebuah shopping complex..tpt org2 kaya yang hidup mewah....gaji Riban-Riban..

aku : kak...nk bukak akaun...

staff : tinggal kt mana??

aku : nak alamat kg ke alamat sini???

staff : skrg kt mane.....

aku : @#$^U!OHSB*&!^#*(!*!() (xpham)

staff : skrg kt mane??

aku : damansara...tp saya xingt alamat sini 

staff : kita nak alamat sini...kene ada alamt sini...

aku : tapi saya stay je kt sini...

staff : keje @ belajar???

aku : kerje...

staff : kt ner??

aku : **********....p.n.c

staff : kita nk surat dari company coz ada payroll ngn company ni..ambik form dan pergi ambk letter dengan company

aku : @#$%*&^*((!^@*(#)(*)

kawan aku : try tny personal akaun nak jugak ke letter

aku : tp personal account..

staff : nk surat coz ada payrolll (sambil x pndang muka aku yang kiut ni)...hahahaha

aku : kalo cm 2...cancle la.

point kat sini :- xboley ke die explain ngn aku cara elok....1 month before aku dh pergi the same bank...xder la pulak die mintak letter cm ni....xkn la aku nk g jumpa bos..semata-mata nk mintak letter...sbb nk bukak aku punyer personal akaun..bukan nye akaun nk bank in gaji...hadoiiii.....then....walaupun agak sibuk...jangan la tunjuk yang kita "RUDE" ngn customer...xkn dier xtau yang gaji dier  2.......customer yang bayar...

kalo ikotkan hati yang bangang nak mampos ni.....nak je aku tunjuk eksen ngn dier...buat customer cam "TAIK"...ingt lawa sngt ke wat muka cm 2....bangang mmg bangang.......

p/s : customer service mesti muka ceria even kene marah ngn customer...jiwa kene kental

No comments:

Post a Comment