Wednesday, March 21, 2012

movie Vs Novel 2

2nd book yang aku nak show adalah......

The Hunger Game yang akan di tayangkan pada 22 Mac ini....

the different between Hunger Game ngan One for the Money is......
hunger game ini adalah combination of 3 books while One for the money is only 1 books and kalo korang tengok pon dah tau kan nak saparate antara buku teens ngn adult kan...

so...aku show la ketiga2 buku "the hunger game" ni 

this one yang movie tie in


this one ketiga2 series hunger game...better buy yang die punyer bookset...lagi murah....

and...untuk tatapan anda......maybe akan mengamit anda ke pawagam....

let move to the movie thriller below....


No comments:

Post a Comment