Monday, March 26, 2012

My First experience in Bookfair (wrapping team)

salam...

gud morning...
jam di Lappy aku menunjukkan angka 5.17 pagi....

mata ini still xleh nk tdor coz kalo tdor confirm la xboley bagun untuk solat subuh...
so...aku ambik keputusan untuk on9 sambil tunggu subuh...

by the way hari ini aku ada satu story yang aku nak share kat sini...

berkenaan dengan my 1st experience handle bookfair even just clear stock after finish bookfair....
bagi aku...aku sngt excited bile dapat buat kerja ini kerana ini pengalaman aku yang pertama dan aku rasa aku nak sangat buat ia sebagai kenangan yang paling indah dalam hidup aku...

so alhamdulillah...aku sangat happy sehinggakan aku tidak rasa kepenatan ini...in other word aku enjoy sangat-sangat sehinggakan aku masih bertenaga walaupun jam sudah menunjukkan angka 3.00 pagi.

thanks to our team wrapping member especially to K.Wan,my rumet Amie,Ekin and Linda....(girl power)...hahhahahaha....mmg terbaik la even tak ada kaum adam except mereka2 lelaki logistik yang turut sama membantu.

aku lupa kata-kata siapa.....abaikan...tapi aku ingat satu je...kalo team member kita ni happy,kita pun turut rasa happy then nak buat kerja pun bersemangat....dan sekiranya kita berpecah..maka punahlah team itu...

as a conclusion...bersatu kita teguh...bercerai kita roboh...

hidup English Department....



No comments:

Post a Comment