Monday, May 21, 2012

KENAPA BOLA ??????

salam.....

terdetik d hati ni.....nk buat entry sal ni ag even aku pernah buat entry sal sbb aku involve dalam bola...

so....

skrg ni...aku nk jelas kan KENAPA aku TERGILA-GILAkan BOLA (esp TRW)

kadang2 mesti orang pelik kenapa aku nak sangat ke Stadium dan Kenapa Aku Nekad sangat nk ke Bukit Jalil even aku sorang diri??

kalo orang 2 tak paham aku...mesti diorang ckp aku Gila..

kt sini aku nk say something...

YES,.,..AKU GILA

bagi aku...tiada siapa yang mampu membaca isi hati aku, faham aku..kecuali diri aku sendiri...

berbekalkan prinsip yang aku pegang.....Aku Boleh Survive even Aku Sorang.....

sbb Kalo aku mengkehendaki sesuatu....aku akan  berusaha untuk dapatkan nyer...

that's why la....

bila aku ajak orang Temankan Aku...then kalo Orang itu menolak.....

i heart say ''FINE"....bukan aku tak biasa survive sorang2.....

kalo nk ikutkan hati ....memang kita akan mati....

so...demi mendapatkan kepuasan hati....

menggunakan kedegilan diri...

akhirnya aku berjaya menjejakkan kaki ke BUKIT JALIL bertemankan my cousin...

even kami berdua perempuan.....BOLA punya pasal...aku sanggup redah....

p/s : mmg niat aku untuk ke Bukit Jalil sekiranya aku berada di luar Kelantan...at least aku tak akan menyesal kalo aku d Transfer jauh dari Selangor selepas ini...hajat ku sudah tertunai...

TERIMA KASIH Ya Allah...

1 comment:

  1. kita sama lah... terlalu meminati bola terutama nya TRW..sanggup ke stadium just tuk tgk bola...dulu my mom ckup larang..tp skrg ni..ngn dia2 terjebak sama..tp malang nye final fa aritu x dpt pegi snbj atas sbb2 kesihatan..rasa terkilan je...ckup pantang kalo ada yang kutuk2 n buruk2kan team trw kita..mmg kena balas balik laaa....and agak annoying dgn kwn2 yang xtaw ape2 pasal bola n then tiba2 nk nyampuk comment bajet mcam dialah tere bola... huhhh
    ape2 pn..gomo klate gomo !

    ReplyDelete