Friday, June 8, 2012

MARIA ELENA DEKAT PERHENTIAN ISLAND?????

salam.....

O.M.G

entry ni di terbitkan atas dasar apa yang aku nampak time snorkling ari 2 mmg betoii la....

after our boat nk pergi ke 2nd point iaitu dkt "shark Point"..

aku ada ternampak la 1 group of ladies ni tgh pose dlm air with gear msg2...

and at the moment aku terpandang one girls ni look like Maria Elena....

i thought pelanduk 2 serupa...so abaikan je la..

then....

tiba2 malam ni tergerak nk bukak blog...

"Ter" skodeng blog Maria Elena ni....

wow.......fantastik...bombastik....

entry die....

PULAU PERHENTIAN!!wohoo.....

dalam hati aku say one thing jer...

Mata aku tak salah pandang...hahahhaha.....

kalo tak percaya visit la belog ni okehh...


apa-apa pown....bercuti mmg best....

p/s : huhuhuhuhu...bila la nak smbung entry yang bercuti 2....


1 comment: