Saturday, July 28, 2012

SUAMIKU TAK ROMANTIK TAPI AUTISTIK

salam...

alhamdulillah....berakhir sudah episod aku membaca novel yang aku beli pada 18hb....dah 10 hari baru baca...lalalalala

so....komen aku....

novel ni ok la....tak la smpai sehelai tisu basah...tp air mata aku hampir jugak la gugur..
aku bukan pembaca novel yang tegar dan aku juga bukan jenis  yang suka membaca...

tapi.....bila aku baca profile...aku boleh tabik spring la...

muda ag tapi dah boleh tulis novel yang tebal cam ni...

caye la dik....

adik boleh maju ag...

aca-aca fighting...

go korea go...hehehehhehe



p/s : sesuai la dengan tajuk tak romantik sbb penulisnya belom kahwin ag...hehehehe...so kalo nk bagi dkt adik2 remaja amatlah sesuai....

Peace no war :P

Saturday, July 21, 2012

Seriously I'm Not Kidding Bout This

Salam....

................................plz listen this video...........



kalo perempuan meluahkan perasaan terhadap lelaki???

apakah pandangan anda???

pepatah melayu perigi mencari timba masih boleh pakai ke???

tepuk dada tanya selera..

tapi bagi aku..

Aku berdoa agar Allah memberi aku cukup kekuatan sekiranya aku yang harus memulakan nya dulu..

1 RAMADHAN

salam...

alhamdulillah...dapat lagi kita menikmati bulan Ramadhan pada tahun ini...

this is my 1st time in my life....puasa jauh dari keluarga,,.

kalo sblom ni...tiap2 kali ramadhan aku mesti bersahur kat umah...

rutin harian kami bila lepas maghrib, esoknya puasa...

mesti kami adik beradik..bersama-sama baca niat puasa...

tapi semalam....

aku kerah member-member aku baca niat puasa....sbb nk ingtkan aku dgn mak aku..
huhuhuhu..

i miss my family..

then bila time sahur, mesti makan sedap...huhuhuhu...

tapi kali ni..

aku sahur ngn roti dan air kosong jer.....arghhh...sedihnya....

tapi orang kata..setiap kelemahan pasti ada kelebihan kan...

baza taun ni....aku dah Kerja...

so..dapatlah aku bagi duit raya and keluarkan zakat sendiri...this is my best part...

holding my own money..

thankx God..


Sunday, July 8, 2012

PERHENTIAN ISLAND....akhir

alhamdulillah....

berakhir sudah episod menghupdate pik-cha bercuti neh....

so...aku just upload pik-cha je la...mls nk explain...


let's check it out..

















PERHENTIAN ISLAND part 4

salam..

alhamdulillah....

sekejap je masa berlalu...

dah lebih sebulan aku bercuti ke Pulau Perhentian tapi "KEHITAMAN" kulit masih jelas kelihatan ...ahakzzz...

so..

kali ni aku nak update 2nd day kiteorang dekat perhentian...iaitu aktiviti snorkeling....

malas nk citer panjang2....jomm....

Layan pik-cha je la....