Wednesday, December 26, 2012

5 days More

salam...

alhamdulillah....

dapat lagi aku update belog ni even aku punyer story tak la seberapa 

aku still lg masih dapat bernafas even mereka yang gila mengeluarkan  Ura-Ura kononya Kiamat 2012...hahahhaa....sungguh kelakar....BODOH pon ada....ni mesti Kes tak FOKUS time Ustaz @ Ustazah tengah ckp...(KEBODOHANMU SUNGGUH KETARA)

Tapi sekarang....

banyak buku kot..boley baca kan....so jangnan la jadi Bodoh sngt...Bodoh kene Tipu ngan Orang Kafir laknat...Kaum Kayu Api...(itu nama yang aku letak)..hehehhee

---------------------END--------------------------------------

start topic baru pulak...

lagi 5 hari....dah nak masuk 2013....

sekejap je masa berlalu....rupa-rupanya dah setahun 2 bulan aku menjadi warga Popular Book Co dan jua bekerjaya even tak segah kawan2 aku yang dapat kerja yang meletop2....at least aku bersyukur....dengan apa yang di kurniakan....

so dalam tahun 2012 ni...

apa azam yang korang dah dapat????

apa yang korang plan belom ag korang kecapi...

then what going on next Year??


adakah masih di takuk lama???( ayat member aku yang aku suka)...oppsss suka ayat je..bukan orangnya...tapi he's so cute...even gaduh je keje...dia ada time aku susah...thanx Guy...so sweet bila dia hulurkan duit, katanya risau kot2 aku xcukup duit....tapi lelaki kan.....still nk tnjuk EGO.....apa-apa pon...He's best.....

okeyy...cukup lah story ni...next entry aku akan share pe yang aku dah buat sepanjang 2012.....

.............see youuu.......

No comments:

Post a Comment