Sunday, January 13, 2013

JANUARI 2013

salam...

Alhamdulillah....selesai sudah percutian aku selama 2 hari 1 malam di Cameron Highland...

so far semuanya berjalan lancar...

ini lah cuti aku yang pertama sepanjang 2013 dan next month percutian yang ke dua...hopefully.

okey ape yang aku nak ceritakan di sini adalah....

Sejuknya CAMERON HIGHLAND versi jerit sambil tergedik2...hehehhee...:-)

tapi sejuknya waktu malam je la...time siang biase je...sampai nk bagun pagi pon malas...

sumer orang syokk jer tdor...sejuk katakan...

dan...

aku berharap agar ada second trip untuk ke Cameron Highland ni tapi 3 hari 2 malam la...xcukup woo 2 hari 1 mlm jer....

ape2 pon...next entry aku akan upload je everything yang berlaku dari perjalanan sampai ke balik....


see u in next entry....

taraaaa....

No comments:

Post a Comment