Sunday, January 6, 2013

NOVEL owh NOVEL

salam....

dear readers sekalian..

happy new year 2013...still lg xsedar umor dah meningkat....ewahh.....

bulan ni dah masuk 3 bulan aku incharge section MALAY aku sendiri...
ada sale figure sendiri...dan tiba-tiba aku jadi mata duitan dengan budget yang sangat tinggi yang harus aku buat sepanjang 4 bulan ni dan jugak elaun yang akan aku dapat kalo hit budget....perghh...makin blink2 la mate aku...fokus on $$$$$$ je skrg ni....

so kalo tgok entry kat atas ni....

korang pon dh dapat jangka kan yang aku akan bebel sal Novel je..


sekarang ni....baru aku sedar bahawasanya bukan orang Melayu je yang suka bace novel...perghh...mmg satu malaysia la...siap ada akak India 2 boley bagi tajuk novel yang die bace...hahaha...terkedu seketika..

aku pon tak mau ketinggalan sama...jadi sekarang aku sudah ambik masa untuk fokus terhadap novel je sekarang sbb major aku punyer sale dtg dr novel..otak aku pon kene update gak...selalu update ngn novel2 even aku ni jarang sangat bace novel...tajuk yang aku akan pilih hanya yang pelik2 je...

so skrg kalo aku bnyk update sal novel je...hope korang paham2 je...aku just nk "updatekan" diri ngn novel2 ni....

No comments:

Post a Comment