Tuesday, February 26, 2013

BUKAN SENANG NAK JADI SENANG

salam. u'oll


hari ni nak update lagi...tentang rasa...hahahhahaa....macam lagu Astrid la pulak kan....

aku tersesat..menuju hatimu....kahkahkah...kadang2 rasa kelakar jugak....tp ni lah lagu yang aku karok dkt Redbox..

apa yang berkaitan dengan rasa pulak ni...Rasa boley di  kategorikan dalam banyak hal...Rasa sayang..rasa cinta...rasa benci dan rasa dendam....

so aku nak share rasa yang tidak puas hati dengan someone ni...

pe tak nyer...bila baca chat 2 smalam...smbil member aku suruh aku bnyk bersabar...padahal aku dh biasa dh...hahhahahaa....:-) :-):-) dan aku dah agak dah....

mmg kau tak puas hati ngn aku tapi kau tak nak luahkan...bila suh discuss tak nak....hahaha...ego..nk tnjuk ego ngn aku...hah....Sila kan......aku belum bagi Fish lagi....bila aku bg Fish....jwb dia.....Gudbye baby Gudbye la....tp mmg ko bakal kene Fish kot....BAKAL okeii.....tp belum ag...sababu dulu...member kan.....

jenis manusia yang tak sedar ni susah...nampak betul dia je...tapi salah dia tak nampak...ptot la ko kene tnggl...sbb perangai ko mcm 2...dulu aku tak paham..tapi sekarang aku paham....dulu aku kesian orang buat ko mcm 2...tp sekarang...MMG TAK LA....

ko nk suh org terima ko apa adanya ko.....tp ko??? boley terima ke?then nak letak salah ko atas bahu org lain??adil ke?? umor dh TUA...tpi bab kematangan MMG FAIL....

baru kene skit...dh kecoh...tp ko pernah fikir ke?>??yang ko kacou Plan aku...ada aku mengamuk...bukan sekali...bnyk kali....pe hal...

then kalo aku discuss benda ni...nk settle masalah...ko boley accept ke??aku tak yakin ko boley accept...aku TAK YAKIN.....benda kecik nak perbesarkan...ko ckp aku boley la..tapi ko po sama...susah la kalo org xder sense..then nk salahkan aku.....memang silap besar la...

so...bukan mudah nk build a good relationship ni...bab kata pepatah....bukan senang nak jadi senang....ape2 pon kene discuss...tp makin hari makin worse...siap boley naik menyampah lagi...double WOW...since when...hahhaa....

bye...

p/s : bila kawan jadi lawan....:-) belajar untuk terima kekurangan diri sebelum menyuruh orang menima kekurangan kamu....peace no war...

1 comment: