Sunday, March 24, 2013

CABARAN MENDATANG !!!!

salam....

hye 'oll...
kali ni aku nk buat entry sesi luahan perasaan

tak sampai 2 mnggu aku di lantik menerajui satu department...
dah 2 ayat yang tidak sedap di dengar aku dapat...
perghh..menyirap jugak la darah aku okeiii...

dengan staff yang baru nk masuk tahap senior + part timer yang tahap educated pulak...
hadoii...stress aku...last2 menletop jugak aku dkt budak part timer..

ape taj nyer...di bayar gaji suruh buat keje...tp melawan cakap + berdiri cam patung cendana..
siap agrue ngn aku lagi ni...aishh...ingt aku ni sama level ngn  die ape...

tapi akhirnya..settle jugakk..

then...

yang senior pulak buat hal..
tak paham la aku dieorang ni...
dah la tak respect aku langsung..
then...

ape yang aku ptot buat....??
give up??

itu bukan prinsip aku..
so...nak tak nak..aku kene face jugak benda ni..
masalah membuatkan kita semakin matang...
am i right???

so...fighting...till end..

1 comment: