Monday, August 26, 2013

FUNCTION GLUTAKING

okeii...

sekarang sambung baca ini pulak yer?
dah baca testimoni..
sekarang baca pulak apa kelebihan Glutaking ni okeii

SOALAN LAZIM GLUTAKING

GlutaKing adalah makanan tambahan yang sangat berkesan terhadap tanda-tanda penuaan dan membantu untuk memperbaiki struktur kulit yang kusam, tona kulit tidak sekata, kedutan dan kulit yang berjerawat. Ia akan membantu dalam proses pencerahan kulit anda dan memberikan kesan yang lebih bersinar serta berseri.Pengambilan Glutaking yang konsisten membantu untuk memberikan kulit yang lebih anjal dan licin. GlutaKing bukan sahaja baik untuk kulit anda, ia juga membantu dalam proses detoksifikasi toksin dalam tubuh anda serta membantu meningkatkan sistem imun anda, keseimbangan hormon dan pelbagai fungsi sokongan

Apakah Kelebihan GK?

 
Formulasi GK dihasilkan dengan menggabungkan elemen-elemen terbaik untuk menyokong pembentukan kulit yang sihat terutamanya untuk wanita asia. Gabungan ini merupakan yang paling ideal bukan sahaja untuk kesihatan kulit bahkan juga untuk kesihatan dalaman badan amnya.

Antara kelebihan GK ialah :

 
Pencerahan Kulit

 
- Meningkatkan kecerahan kulit dan lebih bersinar – Kandungan asas glutathion merupakan anti oksida terbaik yang membantu menghalang radikal bebas dan membentuk satu lapisan bagi menghalang sinaran UVB yang merosakkan kulit.
- Selain itu, ia membantu menghambat proses melanosit lantas membantu mengurangkan pigmentasi (jeragat), tompok-tompok hitam, titik penuaan dan melasma dan meninggalkan kulit yang lebih cerah sekata tanpa noda.

Anti Penuaan

 
- Bahan asas dalam Glutaking merupakan agen yang progresif bertindak untuk mencerahkan freckles, titik penuaan, melasmelingkaran gelap bawah mata dan hiperpigmentasi.
- Kolagen marin berkualiti tinggi membantu untuk mengurangkan garis-garis halus dan kedutan pada wajah terutamanya pada area tepi mata, dahi dan glabelar.
- Asid amino bertindak secara seiring dengan kolagen untuk membentuk struktur kulit yang lebih kuat pegangannya, membantu bertindak untuk meningkatkan proses fibrolasi serta meningkatkan sintesis protein pada struktur kulit
- Kulit akan lebih anjal, lebih elastik dan lebih lembab..

Kesihatan

 
- Kesihatan hati – GK dengan tambahan glutation akan memangkinkan pengeluaran glutation asal dalam hati manusia iaitu anti-oksidan semulajadi. Glutation akan bertindak untuk sebagai agen detoksifikasi, membersihkan toksin dari dalam badan dan menukarkannya kepada bahan yang berasaskan air dan senang dikumuhkan melalui ginjal manusia.
- Memperbaiki system imunisasi – GK akan bertindak untuk menjaga fungsi imunisasi dalaman badan dan mencegah dari pertumbuhan sel-sel kanser.
- Memperbaiki kualiti tidur dan menambah tenaga – GK membantu untuk membersihkan dan melancarkan perjalanan darah di samping itu membantu untuk meningkatkan tenaga dalaman.

Kenapa GK lebih baik dari produk yang lain di pasaran?

 
GK dikapsulkan dalam sofgel lembut yang membolehkannya melarut sebaik sahaja ia memasuki perut manusia. Penggunan teknologi nano dalam penghasilan sofgel lembut membolehkan kadar serapan yang lebih pantas dan lebih optimum. Kadar serapan adelah 5 x ganda lebih bagus berbanding kapsul keras dan 8 kali ganda lebih bagus berbanding tablet kunyah. Oleh kerana setiap sofgel GK mengandungi unsur-unsur aktif, maka ia patut diambil bersama air yang bersuhu lebih rendah daripada 50 darjah celcius. Waktu yang sesuai untuk pengambilan GK ialah pada 30 minit sebelum sarapan atau waktu sebelum tidur.


Berapa lama untuk melihat kesan pengambilan GK?

 
Kesan boleh dilihat seawall 7 hari. Pengunaan berterusan digalakkan untuk melihat hasil yang lebih bagus dan teserlah kecantikan anda.

Dari mana GK dihasilkan?

 
Bahan asas GK dikilangkan diimport khas dari USA untuk memelihara khasiat asalnya dan dibungkuskan oleh kilang berstatus GMP di Malaysia. GK sudah mendapat pengiktarafan FDA sebagai makanan tambahan yang selamat dan tidak mempunyai kesan yang negatif pada tubuh.

Adakah GK Halal?

 
Ya semestinya kerana sofgel lembut yang digunakan untuk memuatkan GK adalah dari sumber yang halal iaitu bovine. Tiada penggunaan gelatin dari sumber yang diragui.
Kolagen marin yang digunakan sebagai bahan asas GK juga diambil dari sumber hidupan laut.

Adakah lelaki boleh mengambil GK?

 
Ya boleh! Kerana kulit lelaki dan perempuan memerlukan nutrisi yang sama untuk sentiasa terpelihara tahap kesihatannya. Kekurangan kolagen pada kulit ditambah factor-faktor sekeliling seperti pancaran sinar UV dan radikal bebas menyebabkan struktur kulit semakin merosot dan kurng keanjalan.

Cara pengambilan GK?

 
Ambil 1-2 kali sehari,1 biji setiap kali makan sebaik saja bangun tidur dan sekurangnya setengah jam sebelum makan pagi atau/dan1 biji malam sebelum tidur.Fungsi makan sebelum tidur ni adalah zat aktif produk dapat diserap sistem pencernaan tanpa gangguan dari makanan2 yang belum dihadam. Jangan lupa minum banyak air sepanjang hari untuk melancarkan pembuangan toksin dan membolehkan nutrien diserap secara optimum oleh sistem dalaman badan.

Apakah boleh mengambil produk lain semasa mengambil GK?

 
Pengambilan GK tidak mewajibkan sebarang pantang larang makanan mahupun berkonflik dengan makanan tambahan yang lain. Namun, demi memperoleh kesan GK yang paling optimum, anda dinasihati menjarakkan masa pengambilan produk lain selama 30 minit.

Adakah boleh mengambil GK diambil ketika haid atau hamil/mengandung?


 Boleh diambil ketika haid, ia membantu melaraskan kitaran. Selain itu GK membantu untuk mengurangkan senggugut, mengurangkan keputihan serta melambatkan monopouse. Tetapi wanita hamil DILARANG mengambil produk ini.

Adakah boleh mengambil GK selepas bersalin/berpantang dan menyusukan bayi ?

 
Boleh, tapi pengambilan dalam kadar minima sahaja sudah mencukupi iaitu 1 biji sehari. Bahan aktif di dalam GK akan membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka selepas bersalin, mengeluarkan sisa darah nifas, memperbaiki rahim pada kedudukan asal dan mengetatkan semula vagina selain menambahkan susu ibu dan memberi tenaga.


SMS/WHATSAPPS :013-9147413
or visit page aku di : http://www.facebook.com/aurabeautyline

GLUTAKING

Salam,

Hye u'olls.

skrg ni satu agi product yang hangat di perkatakan..



okeii...nama product ni adalah GlutaKing
ia femes sejak salah seorang DJ guna dan ia nyata berkesan..

please have a look to this picture ok...

aku biarkan picture berbicara dahulu sebelum aku start berbicara





okeii...kalo berminat korang boley je sms/whatsapps aku di :013-9147413
or visit page aku di :http://www.facebook.com/aurabeautyline

Friday, August 23, 2013

Aurawhite sesuai untuk Lelaki??

Salam.

Hye u'oll.....

hari ni nak post sal product aurawhite lagi...

alhamdulillah....

sejak amalkan aurawhite ni..kulit makin bersih..jerawat dah kurang tumbuh..dan parut semakin pudar...

tunggu clear semua dulu..baru boleh upload pic yg paling baru..hehehhee...excitednyer...

okeii..kali ni aku nak cerita sal aurawhite ni...

kalo bercerita sal product cam ni..mesti di kaitkan dengan perempuan kan??

tapi sekarang tidak lagi....aurawhite pon sesuai untuk lelaki...

kalo tak percaya???

tgok picture ni okeii

 a'ah......


see....for guys di luar sana....

ni bukan sekadar product pencerahan....

tapi product kesihatan okeiii....

tak salah mencuba kan...

dari membazir beribu-ribu ringgit...better ambik supplement ni...

pencegahan secara dalaman....bukan sekadar luaran je tau....

PM/wassup : 013-9147413 for best price

Monday, August 19, 2013

AURAWHITE, AURASHINE AND AURA SLIM

salam

Hi my follower and viewer

for those yang nak jaga kesihatan..

please used this product...
dah sah2 berkesan dan di jamin selamat..

harga pon berpatutan.





♥♥ AURAWHITE BERRY ♥♥

( PAKEJ A )

 HARGA JUALAN  
- > akan dapt 25 ITEMS FREE !! :

RM150 (S/M)
RM160 (S/S)
+ FREE POSTAGE
+ FREE SHAKER
+ FREE 1 pcs Aurawhite Diamond Nano Collagen Serum 
+ FREE 13 biji Vitamin Rambut
+ FREE 1 pcs MAC Eyeliner
+ FREE 1 pcs Obuse Lipt Tint
+ FREE 1 pcs Sabun Susu Beras
+ FREE 1 paket Skrub Beras
+ FREE 1 paket Skrub Kacang Hijau
+ FREE 1 pcs Crystal Collagen Gold Eye Mask
+ FREE 1 pcs Shiseido Vital Perfection BLACK mask
+ FREE 1 pcs Shiseido Vital Perfection WHITE mask
+ FREE 1 pcs LipBalm ( Revlon/Maybelline/Pond's/Nivea/Loreal )

♥♥ AURAWHITE BERRY ♥♥

( PAKEJ B )

 HARGA JUALAN  
- > akan dapt 20 ITEMS FREE !! :

RM150 (S/M)
RM160 (S/S)
+ FREE POSTAGE
+ FREE SHAKER
+ FREE 1 pcs Aurawhite Diamond Nano Collagen Serum 
+ FREE 1 pcs TANAKA LEMON 40g
+ FREE 11 biji Vitamin Rambut
+ FREE 1 pcs MAC Eyeliner
+ FREE 1 paket Skrub Beras
+ FREE 1 paket Skrub Kacang Hijau
+ FREE 1 pcs Shiseido Vital Perfection BLACK mask
+ FREE 1 pcs LipBalm ( Revlon/Maybelline/Pond's/Nivea/Loreal )

♥♥ AURAWHITE BERRY ♥♥

( PAKEJ C )

 HARGA JUALAN  
- > akan dapt 25 ITEMS FREE !! :

RM150 (S/M)
RM160 (S/S)
+ FREE POSTAGE
+ FREE SHAKER
+ FREE 1 pcs Aurawhite Diamond Nano Collagen Serum 
+ FREE 13 biji Vitamin Rambut
+ FREE 1 pcs MAC Eyeliner
+ FREE 1 pcs Sabun Susu Beras
+ FREE 1 paket Skrub Beras
+ FREE 1 paket Skrub Kacang Hijau
+ FREE 1 pcs MAYBELLINE Mascara
+ FREE 1 pcs Crystal Collagen Gold Eye Mask
+ FREE 1 pcs Shiseido Vital Perfection BLACK mask
+ FREE 1 pcs Shiseido Vital Perfection WHITE mask
+ FREE 1 pcs LipBalm ( Revlon/Maybelline/Pond's/Nivea/Loreal )

♥♥ AURAWHITE CHOCOLATE ♥♥

 HARGA JUALAN  
- > akan dapt 3 ITEMS FREE !! :

RM150 (S/M)
RM160 (S/S)
+ FREE POSTAGE
+ FREE SHAKER
+ FREE AURASHINE Tablet

♥♥ AURASLIM ♥♥

 HARGA JUALAN  
- > akan dapt 25 ITEMS FREE !! :

RM160 (S/M)
RM170 (S/S)
+ FREE POSTAGE
+ FREE SHAKER
+ FREE 1 pcs Cup Water Facial Mask
+ FREE 12 biji Vitamin Rambut
+ FREE 1 pcs MAC Eyeliner
+ FREE 1 pcs Obuse Lipt Tint
+ FREE 1 pcs Sabun Susu Beras
+ FREE 1 paket Skrub Beras
+ FREE 1 paket Skrub Kacang Hijau
+ FREE 1 pcs Aurawhite Nano Collagen Serum
+ FREE 1 pcs Crystal Collagen Gold Eye Mask
+ FREE 1 pcs Shiseido Vital Perfection BLACK mask
+ FREE 1 pcs Shiseido Vital Perfection WHITE mask
+ FREE 1 pcs LipBalm ( Revlon/Maybelline/Pond's/Nivea/Loreal )

♥♥ AURASHINE - 60 Tablets ♥♥

 HARGA JUALAN  
- > akan dapt 12 ITEMS FREE !! :

RM98 (S/M)
RM105 (S/S)
+ FREE POSTAGE
+ FREE 5 pcs biji Vitamin Rambut
+ FREE 1 paket Skrub Beras
+ FREE 1 paket Skrub Kacang Hijau
+ FREE 1 pcs Cup Water Facial Mask
+ FREE 1 pcs Crystal Collagen Gold Eye Mask
+ FREE 1 pcs Shiseido Vital Perfection BLACK mask
+ FREE 1 pcs LipBalm ( Revlon/Maybelline/Pond's/Nivea/Loreal )

p/s : SMS or Whatsapp@wechat to 013-9147413 for best best price

Monday, August 12, 2013

AURAWHITE 900 000 mg

salam...

hye semua...dah lama rasanya tak update blog....

ermm....kali ni aku nak update tentang supplement yang aku dah ambik selama sebulan..

effect dia...adalah sedikit...

jerawat dah kurang...parut2 pon semakin kurang dan kulit semakin cerah even dh lama tak apply krim collegen.

actually aku menggunakan product Aurawhite 900000mg ni...
bukan apa, product ni sedang hangat di perkatan sekarang...
and banya juga lah testimoni yang menjadi...
so, aku ambik keputusan nk try la product ni....



kelebihan AuraWhite :-

a) 50% pencerahan ketara dalam masa 1-2 minggu

b) Pemulihan kulit yang rosak & bermasalah spt Jeragat, Jerawat, kulit kusam , kulit kering dan kasar.

c) Rambut lebih sihat ,halus & bersinar

d) Mengurangkan keduan & garis halus

e) Melambatkan proses penuaan

f) Mengatasi masalah sembelit

g) Mengurangkan sakit sendi

h) Meningkatkan tenaga & lebih aktif

i) Menguangkan rekahan kaki

j) Menguatkan otot, kuku dan tulang

k) Mengandungi nutrien yang tinggi sesuai bagi ibu mengandung & yang lagi penting meningkatkan penghasilan susu ibu dan kesannya dapat memberi kulit bayi cantik dan sihat
Itu antara kelebihan yang ada didalam Aura White dengan hanya harga mampu milik anda akan dapat semua kelebihan seperti dia atas

Formula Lengkap
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

Rasa Yang Lazat
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.
Tanpa Bahan Tambahan
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS




Cara Pengambilan :

1. Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.
2. Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang
3. Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.
4. WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas
5. Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)

interested???
sms/wassup : 013-9147413

p/s : tak sabar nak upload photo hehehehhe :-)