Monday, August 12, 2013

AURAWHITE 900 000 mg

salam...

hye semua...dah lama rasanya tak update blog....

ermm....kali ni aku nak update tentang supplement yang aku dah ambik selama sebulan..

effect dia...adalah sedikit...

jerawat dah kurang...parut2 pon semakin kurang dan kulit semakin cerah even dh lama tak apply krim collegen.

actually aku menggunakan product Aurawhite 900000mg ni...
bukan apa, product ni sedang hangat di perkatan sekarang...
and banya juga lah testimoni yang menjadi...
so, aku ambik keputusan nk try la product ni....



kelebihan AuraWhite :-

a) 50% pencerahan ketara dalam masa 1-2 minggu

b) Pemulihan kulit yang rosak & bermasalah spt Jeragat, Jerawat, kulit kusam , kulit kering dan kasar.

c) Rambut lebih sihat ,halus & bersinar

d) Mengurangkan keduan & garis halus

e) Melambatkan proses penuaan

f) Mengatasi masalah sembelit

g) Mengurangkan sakit sendi

h) Meningkatkan tenaga & lebih aktif

i) Menguangkan rekahan kaki

j) Menguatkan otot, kuku dan tulang

k) Mengandungi nutrien yang tinggi sesuai bagi ibu mengandung & yang lagi penting meningkatkan penghasilan susu ibu dan kesannya dapat memberi kulit bayi cantik dan sihat
Itu antara kelebihan yang ada didalam Aura White dengan hanya harga mampu milik anda akan dapat semua kelebihan seperti dia atas

Formula Lengkap
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

Rasa Yang Lazat
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.
Tanpa Bahan Tambahan
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS




Cara Pengambilan :

1. Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.
2. Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang
3. Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.
4. WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas
5. Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)

interested???
sms/wassup : 013-9147413

p/s : tak sabar nak upload photo hehehehhe :-)



No comments:

Post a Comment