Friday, September 20, 2013

ASIAN WATERSPORT VILLANGE PUCHONG- EXTREME WATERPARK?????

Salam,

Hai semua reader or peng"GOOGLE" terhandal di Malaysia,

Hari ni, aku nak update sedikit sal game yang kiteorang join on 17th September...Hot lagi u'olls.

Al kisahnya bermula when one of my colleague got 5 free ticket from customer...5 okeii...

so...tgok jadual..and gotcha.....17th pilihan kami..

So pergi lah kami ke sana dengan bangun seawal 6.30 a.m...kejutkan si mamat ni sorang almost more than 1 hour..finally...bangun jugak dia..

berbekalkan Google Maps...hahaha...sesat jugak di perdaya google maps ni..

sampailah kami di sana tepat pukol 9.25 a.m
 


lets check it out our pic:-



keh2...tunggu boat kot...actually, korang MUST book dulu tau..Boat paling awal 9.30 am and 10.00 am. 

kalo terlepas time ni..kalo tak silap aku.ada surcharge la..kalo tak...tunggu la next boat kol 12.00.
dkt tpt naik boat dia dh state dh schedule pukol brape




















      


 why it is extreme???

please check this picture!!!





actually, this picture was taken after i ride banana boat...
hadoii...siap boleh nnyi lagi kot..

lagu dia cm ni..

5 budak hitam, 
main banana boat,
satu cedera parah,
tinggal lagi 4.

this is my 1st experience kot...dah cedera cm ni...ngeh3..
terpaksa lah M.C 3 hari.
meeting pon xleh nk p...
gara-gara banana boat

ketika entry ni di tulis.
aku masih lagi bermata lebam..

p/s : jgn lupa makan kenyang2 dulu...mnum air dngn banyak dan juga jngn lupa buat senaman sikit..klo tak sakit badann wooo....

for more info visit this link ;- http://www.asianwatersportsvillage.com







No comments:

Post a Comment