Tuesday, November 5, 2013

ONLINE BUSINESS

Assamualaikum

Buat readera di luar sana,

Di harap dapat follow and like paged aku ni

Actually, hampir 3 bulan dah berkecimpung dalam dunia dropship ni.

Alhamdulillah, walaupun hasil tak seberapa namun aku berjaya mengutip pengalaman bagaimana nak deal dengan customer ini..

Almaklumlah, ramai yang pm tanya product tapi yang serious buyer 2 kurang.
Tapi itu tak bermakna aku harus give up dan selalu berfikiran positif.

Most of the customer selalu inginkan yang terbaik.
Maybe dieorang dapat harga yang lebih murah kan..

By the way, siapalah aku untuk menghukum blackour buyer kan.

As a customer, i have right to cancle kan..that's why pentingnya dropship system ni.

Bg yang bercadang nak join business online better join dropship dulu..kumpul customer dan modal. Bru buat sendiri.


For those yang mencari product kesihatan, insyallah...2 page ni mungkin dapat membantu.

Harga pon murah2.


Sekian

Wassalam

1 comment:

  1. Salam. Blogwalking sini :) Done follow ^^

    http://belogbudakmuslim.blogspot.com/

    ReplyDelete